Kårfiket Mitum

mitum_sve

Kårfiket Mitum

Kåren driver ett café, Mitum, som ligger i hjärtat av MIT-huset. Mitum serverar dagligen lunch och är den självklara platsen för en kopp kaffe mellan föreläsningarna. Ta chansen att jobba ideellt i Mitum. Hjältarna får en bra merit och erfarenhet, samt att de får ta del av ett antal privilegier och aktiviteter. Nya vänner och en härlig gemenskapskänsla är bara en bonus. Vill du prova på att jobba? Kontakta cf@ntk.umu.se.

Öppettider

Måndag till fredag 08.00 – 16.00
Här nedan kan ni se veckans lunchmeny! Varje dag serveras även vegetariska och/eller veganska alternativ och lättlunch som t ex paj. Det går även bra att ta med sig maten, säg bara till vid kassan. Lunch serveras mellan kl 11.00 – 13.00 måndag – fredag.

Vi har även egen gjorda pajer och baguetter till salu under hela dagen!

Sylvia Oti Kingsford

Caféföreståndare Mitum
cf@ntk.umu.se
070-606 00 00

@cafemitum

Följ Mitum på instagram för att ta del av erbjudanden, nyheter och tävlingar!

Lunchmeny

Vecka 47    
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredag
Husman; Fläskkarré med kokt ris och sojaemulsionHusman; Pasta med rökt lax, ost och vitlökHusman; TacosHusman; Körvelbakad kyckling med krämigt spenat- och tomatrisHusman; Körvelbakad kyckling med krämigt spenat- och tomatris
Veg; Ugnsrostad romanesco med kokt ris och sojaemulsion (vegansk)Veg; Pasta med svamp, tryffelolja, ost och purjolöksaskaVeg; Tacos (vegansk)Veg; Körvelbakad jordärtskocka med krämigt spenat- och tomatris (vegansk)Veg; Körvelbakad jordärtskocka med krämigt spenat- och tomatris (vegansk)

Jobba på Mitum

Yada yada